Hääkuvauspaketit


Hääpäivänä monet pienet tilanteet saattavat jäädä huomaamatta, koska olette niin keskittyneitä toisiinne, ja se onkin ihan oikein. Minun tehtäväni on huomata nuo kaikki pienet ohimenevät hetket ja napata ne talteen, jotta tekin saatte huomata ne myöhemmin. Kuvat häistänne tukevat muistikuvianne tuolta ihanalta suurelta päivältä ja auttavat muistamaan kaiken kirkkaasti vuosien päästäkin. Hauan tallentaa päivänne niin, että voisitte elää sen myöhemmin uudelleen.


Minun kuvatessani myös kaikki teille rakkaat ihmiset saavat rauhassa rentoutua nauttimaan juhlasta, eikä kenenkään tarvitse huolehtia kuvaamisesta. Samalla minä pääsen tekemään itselleni kovin rakasta työtä ja samalla myös itse nauttimaan rakkaudentäyteisestä juhlahumusta.


Alta löytyy kolme kuvauspakettia, joista voitte valita teille sopivamman. Otathan yhteyttä, mikäli toiveissanne on ikuistaa päivää kauemmin, kuin 10h ajan. Kuvaukset suunnitellaan juuri teidän toiveidenne mukaan ja päivän aikana voidaan toteuttaa myös esim. first look -kuvat ja valmistautumisen kuvaus.


Dokumentaarinen hääkuvaus

6 h


1000 €

- Suunnittelupalaveri
- 6h dokumentaarinen kuvaus sisältäen vihkimisen ja potretit sekä hääjuhlan
- 20 kpl valmiita potretteja nettikansiossa printti- ja nettiresoluutiolla
- noin 200 kpl valmiita kuvatiedostoja salasanalla suojatussa nettigalleriassa

8h


1350€

- Suunnittelupalaveri
- 8h dokumentaarinen kuvaus sisältäen vihkimisen, potretit ja hääjuhlan
- 30 kpl valmiita potretteja nettikansiossa printti- ja nettiresoluutiolla
- noin 300-400 kpl valmiita kuvatiedostoja salasanalla suojatussa nettigalleriassa

10 h


1550€

- Suunnittelupalaveri
- 10h dokumentaarinen kuvaus sisältäen vihkimisen, potretit ja hääjuhlan
- 30 kpl valmiita potretteja nettikansiossa printti- ja nettiresoluutiolla
- noin 400-500 kpl valmiita kuvatiedostoja salasanalla suojatussa nettigalleriassa

Muuta tärkeää


Ennen häitä tahtoisin tavata teidät hääpalaverin merkeissä. Tässä palaverissa käydään läpi kaikki yksityiskohdat, kuten aikataulu ja ohjelma, sekä tutustutaan vielä hieman paremmin, niin juhlapäivänä teillä on mahdollisimman rento olo olla kuvattavana. Palaverin ajankohta voisi sijoittua noin 1 kk ennen häitä. Palaveri voidaan järjestää myös etänä.


Hääkuvaus varataan maksamalla varausmaksu, joka vähennetään laskun loppusummasta. Lasku loppusummasta lähetetään häiden jälkeen ja maksuaikaa on 14 vrk.


Ennen häitä allekirjoitetaan hääkuvaussopimus, jossa eritellään kuvauksen yksityiskohdat sekä kuvaajan ja asiakkaan velvollisuudet puolin ja toisin.


Vastaan mielelläni mihin tahansa mieltä askarruttavaan kysymykseen, joten ota yhteyttä!