Ota yhteyttä

Moikka ja lämpimästi tervetuloa sivuilleni!


Olen Milja Putkonen, parikymppinen valokuvaaja kotoisin Riihimäeltä. Olen kulkenut kamera kädessä lapsesta saakka ja kipinä tähän hommaan on syttynyt 13-vuotiaana saadessani ensimmäisen järjestelmäkamerani. Siitä lähtien olen kuvannut aina ja kaikkialla ja pikkuhiljaa saanut rakkaasta harrastuksestani itselleni työn. 


Tavoitteeni on aina saada kuvattavani tuntemaan itsensä hyväksi ja rentoutuneeksi kuvaustilanteessa. Tulen iloiseksi nähdessäni, kun saan kuvattavani hymyilemään ja tuntemaan olonsa kauniiksi ja arvokkaaksi lopputuloksen nähtyään. Juuri se onkin mielestäni valokuvauksen ydin ja siksi rakastan ihmisten kuvaamista niin paljon.


Jos siis tarvitset valokuvaajaa, jonka kanssa yhteistyö sujuu mukavasti ja vaivattomasti, ota ihmeessä yhteyttä! Teen kaikenlaisia juhla-, perhe- ja muotokuvauksia pääasiassa Hämeen ja Uudenmaan seuduilla, mutta pääsen mahdollisuuksien mukaan kuvaamaan myös muualle päin Suomea.


Olisi ilo ja kunnia päästä kuvaamaan sinua, teitä ja teidän tärkeitä juhlia. Laita siis viestiä, niin suunnitellaan yhdessä jotain kivaa!


Voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen 

putkonen.milja@gmail.com tai laittaa viestiä oheisen viestikentän kautta. Muistathan mainita, missä kaupungissa asut tai missä haluaisit kuvaukset järjestettävän.


Seuraa mua Instagramissa!

@miljaputkonen