Milja


Moikka! Olen Milja, riihimäkeläinen parikymppinen valokuvaaja. Kuvaan erityisesti häitä, mutta myös lapset, perheet ja valmistuneet ovat lämpimästi tervetulleita kuvauksiini.


Luovuus on intohimoni. Rakastan kauneutta ja taide sekä musiikki ovatkin aina olleet minulle tärkeitä asioita elämässäni. Kuvatessani pääsen toteuttamaan luovuuttani sekä kohtaamaan upeita uusia ihmisiä, mikä onkin ihan paras yhdistelmä! Pyrin olemaan kuvauksissa oma itseni ja sillä tavoin luoda hyvää henkeä ja iloista ilmapiiriä ympärilleni, jotta se voisi tarttua myös kuvattaviini. Suhtaudun elämään uteliaisuudella ja huumorilla yrittäen löytää ympäröivästä maailmasta kauneutta.


Olen kulkenut kamera kädessä oikeastaan kaikkialla jo lapsesta saakka. Kipinä tähän hommaan on kuitenkin syttynyt vahvemmin 13-vuotiaana saadessani ensimmäisen järjestelmäkamerani ja siitä lähtien olen kuvannut aina ja kaikkialla ja pikkuhiljaa saanut rakkaasta harrastuksestani itselleni työn. 


Olen opiskellut lukion jälkeen valokuvausta kansanopistossa ja sain juuri käteeni myös media-alan paperit ammattikorkeakoulusta. Eniten kuvauksesta olen kuitenkin oppinut tätä työtä tekemällä ja jokainen kuvaus opettaa ja kehittää minua työssäni omalla tavallaan.Tavoitteeni kuvauksissa on aina saada kuvattavani tuntemaan itsensä hyväksi ja rentoutuneeksi, vaikka kuvaus saattaisikin jännittää. Tulen iloiseksi nähdessäni, kun saan kuvattavani hymyilemään ja tuntemaan olonsa kauniiksi ja arvokkaaksi lopputuloksen nähtyään. Juuri se onkin mielestäni valokuvauksen ydin ja siksi rakastan ihmisten kuvaamista niin paljon.


Jos siis kaipaat valokuvaajaa, jonka kanssa yhteistyö sujuu mukavasti ja vaivattomasti, ota ihmeessä yhteyttä!