Kuvausehdot


Jotta voimme yhdessä varata teille kuvauksen ja valmistella sitä mukavin ja rauhallisin mielin, on hyvä tarkistaa, että olemme varmasti samalla sivulla asioista. Siispä sitä varten olen koonnut lyhyet mutta ytimekkäät kuvausehdot, joihin voit tutustua alla. Varaamalla kuvauksen hyväksyt kuvausehdot.
Yleistä


● Kuvauksen hinta koostuu kuvauksen suunnittelusta, kuvauksesta ja kuvien jälkikäsittelystä.

● Raakakuvia ei toimiteta asiakkaalle.

● Valmiita toimitettuja kuvia ei saa muokata itse.

● Asiakkaan julkaistessa kuvia netissä/somessa, kuvaajan nimi tulee mainita julkaisun yhteydessä.

● Vanhemmat ovat vastuussa lapsista kuvauksen aikana, sekä mahdollisesta kuvaajan tai muiden omaisuudelle aiheutetusta vahingosta.

● Lasku kuvauksesta lähetetään asiakkaalle kuvausten jälkeen. (14 vrk maksuaika)

● Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

● Valmiit kuvat toimitetaan salasanalla suojatussa nettigalleriassa sähköpostitse.Kuvien käyttöoikeus


● Asiakas saa kuviin laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia netissä tai teettää digitaalisista tiedostoista mm. valokuvia omaan käyttöönsä. Asiakas ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.


● Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia sivuillaan sekä markkinoinnissaan. Pienten lasten kuvien kohdalla kuvaaja tarkistaa julkaisuluvan vanhemmilta.Kuvauksen peruminen tai siirtäminen


● Kuvauksen voi siirtää yhden kerran esim. sairastumisen vuoksi. Peruutus tulee tehdä viimeistään 24h ennen kuvauksen alkamista.

● Miljöökuvauksilla on säävaraus. Kuvaukset siirretään yhdessä parempaan ajankohtaan, jos sää näyttää huonolta kuvausten suhteen.

● Peruuttamatta jääneistä kuvauksista veloitetaan täysi kuvausmaksu.Kuvien säilytys


● Kuvaaja säilyttää asiakkaan kuvia 6kk, jonka jälkeen hänellä ei ole velvollisuutta säilyttää kuvia.

● Jos kuvat tuhoutuvat kokonaan tai osittain kuvaajasta riippumattomasta syystä kuten laiterikko, kuvaaja on velvollinen vahingonkorvauksiin korkeintaan maksetun rahamäärän verran.